Sista minuten present

Present utan leveranstid

Har du panik för att du inte handlat alla hjärtans dag present i tid? Bara lugn får här kommer tips på presenter som levereras till din mejl.

 

Ibland är det mycket att stå i och det kan vara svårt att hinna med allt du tänkt, som att köpa en alla hjärtans dag present. Då är det tur att det finns fina presenter du får direkt till mejlen. Skriv ut och ge i ett fint kuvert, det kan bli en riktig succé.

 

Upplevelsepresent!

chokladmassagenDen absolut populäraste presenten att köpa i sista sekunden. Upplevelsepresent som alla hjärtans dag present är absolut inte fel, tvärs om, en sådan present kan bli helrätt. Låt din pojkvän köra en lamborghini eller låt din flickvän få en underbar massage. Går ni sällan ut och äter? Då kan du köpa ett värdebevis på middag för två för 449:- så det blir av att ni går ut och äter. 

Vill ni lyxa till det någon dag längre fram så satsa på att hyra en relaxavdelning för 700 kronor. Det finns så många upplevelser att välja på så du kommer garanterat hitta en som passar. Att ha något att se fram mot kan göra hela dagen till ett lyckorus. Vad sägs om att flyga luftballong? Det går att flyga från 36 platser i Sverige, vilken grej att se fram emot!

Gör så här: Skriv ut beviset på upplevelsepresenter och lägg det i ett fint kuvert. Glöm inte att skriva några personlig och kärleksfulla ord. Din partner kommer bli helnöjd.

Kolla in utbudet på upplevelsepresenter här!

 

En Stjärna!

stjärna alla hjärtans presentJa jag vet vad du tänker. Varför i hela friden ska jag betala för en stjärna? Vem äger dessa? Och det var en bra fråga. Grejen här är att du köper en väldigt romantisk symbolisk gest som passar som bäst på alla hjärtans dag. Ett litet tag efter du lagt din beställning för du bekräftelse till din mejl som bland annat innehåller ett signerat gratulationsbrev du kan ge till din älskling. 

Namnge stjärnan och så får ni  efter ett par dagar ett stjärnpaket med koordinater till hennes/hans egna stjärna. Eller kanske er gemensamma stjärna? Paketet innehåller ett väldigt snyggt stjärncertifikat, en stjärnkarta samt ett graverat smycke med konstellation och koordinater. Snacka om romantik!  

Kolla in utbudet på upplevelser här!

 

Tidningsprenumeration!

tidningarDet här är förmodligen inte den mest romantiska presenten men det är betydligt bättre än ingen present alls. Det är helt okej att du inte har första numret inslaget utan det kommer så småningom. Utbudet på tidningar är enorm så det är bara ta någon spännande tidning som handlar om ett intresse din partner har. Som sagt finare än att vara tomhänt. 

Prisklassen väljer du själv, du kan välja allt från att ge bort nåt nummer till ett helt år. Det finns något som passar alla både i prisklass och smak.

Kolla in utbudet på tidningar här!

 

Blommor! 

blommor alla hjärtans dagKommer du mot förmodan att inte träffa din älskling på alla hjärtans dag och har dessutom glömt att skicka en present. Testa då och gå in på en blomstersajt och se om blommorna kan levereras samma dag som du beställer. Oftast går det om du ringer mitt på dagen. Blommor är bland det mest romantiska du kan skicka till din partner på alla hjärtans dag. 

Satsa på en fin bukett som är speciellt utformad för den här romantiska dagen. Det finns ofta mängder med förslag inne på sajten så det är bara att välja och vraka efter prisklass. 

Kolla in utbudet på tidningar här!