Skicka present

Skicka alla hjärtans dag present

Kan du inte träffa din älskling på alla hjärtans dag? Eller letar du efter något att skicka till kär vän? Här kommer några tips.

 

Att köpa hem presenter och ge bort på alla hjärtans dag i all ära. Men ibland kanske du vill att presenten ska skickas direkt till mottagaren, färdigt med en hälsning och de tillbehör du önskar. Här kommer tips på 4 sajter som sticker ut när det gäller att skicka en alla hjärtans dag present

 

Blommor!

blommor alla hjärtans dagBlommor hör till alla hjärtans dag och är en jättefin gest att skicka till alla som du håller nära ditt hjärta. Perfekt present till både honom och henne. Mängder med studier har gjorts på hur positivt blommor inverkar på en persons känslomässiga och beteendemässiga tillstånd. Tänk själv hur glad du blir av att få blommor. Blommor förmedlar värme, kärlek, omtanke. Precis allt det alla hjärtans dag handlar om. Solklar etta på listan!

På Flowerhouse skickar du enkelt och smidigt blommor med diverse önskade tillbehör snabbt och bekvämt till alla dina hjärtans vänner. Bra priser och säker leverans.

Kolla in utbudet på blommor här!

 

Nallebjörn!

skicka alla hjärtans dag presentFina, gosiga och helt underbara nallebjörnar är en fin present som passar att ge till såväl pojkvän som flickvän. Det finns en sida som sticker ut när det gäller att skicka en nallebjörn, nämligen nallebudet. Där kan du välja på över 20 olika nallar, bara med alla hjärtans dag tema. Bra kvalitet och en välbeprövad sajt som du kommer bli helnöjd med. Har du inte testat skicka en nalle till någon förut är det hög tid nu.

Prisklasserna på nallar varierar från under hundralappen till över tusenlappen. Här finns något för alla. Fin gest som sticker ut lite från det traditionella, som blommor.

Kolla in utbudet på nallebjörnar här!

 

Upplevelse!

chokladmassagenSenaste årens present som har ökat mest av alla måste vara att ge bort en upplevelse. Det går enkelt att beställa på internet och på ett par minuter har du ett värdebevis i din inkorg. Vill du överraska rejält kan du ju alltid skicka värdebeviset direkt till mottagaren, med en liten alla hjärtans dag hälsning. 

Det finns mängder med sköna, roliga, spännande upplevelser att välja på. Utbudet är stort och bor du i en storstad är det riktigt bra. Att ge bort en helkroppsmassage eller en chokladmassage är helrätt att skicka som alla hjärtans dag present.

Kolla in utbudet på upplevelser här!

 

Choklad!

chokladpraliner alla hjärtans dag skicka presentChoklad är inte bara en underbar sammansättning av livsmedel med kakaobönan i spetsen. Choklad är även romantikens godis som säljer som aldrig förr just till alla hjärtans dag. I början på 1500-talet kom choklad till Europa för första gången har har sedan dess bara ökat i popularitet.

Med chokladbudet skickar du allt från en ask noblesse för 49:- till högkvalitativa chokladpraliner för strax över 200:- för en ask på 350 gram. 

 

Kolla in utbudet på choklad här!

 

Hoppas du kom på vad du vill skicka som alla hjärtans dag present. Har du tips på vad som skulle passa att skicka som presenter? Har du ett företag som vill synas här? Mejla gärna mig och berätta, via kontaktformuläret

 

Kolla in ALLA alla hjärtans dag presenter